Bij aanhuur van een nieuwe locatie brengt Bas Retail aan de hand van uw locatiewensen actief de mogelijkheden in kaart en adviseren wij in dit traject omtrent een marktconforme huurprijs en de te voeren onderhandelingsstrategie. Tevens begeleidt Bas Retail de verhuur van winkellocaties die, bijvoorbeeld vanwege relocatie, overtollig zijn geworden binnen de portefeuille.

Bij verhuur van uw winkelvastgoed gaat Bas Retail actief en gericht op zoek naar een juiste invulling van uw winkelruimte in kernwinkelgebieden en winkelcentra.

Zo heeft Bas Retail:

  • bijgedragen aan de expansie en optimalisatie van de winkelportefeuille van onder andere Belsimpel.nl, Bonita, Hans Anders, Holland & Barrett, TUI en Vingino en
  • voor diverse institutionele- en particuliere eigenaren, waaronder Actiam, Altera Vastgoed, HB Capital en Syntrus Achmea, de juiste huurder gevonden voor diverse winkelruimten.

Uiteraard begeleidt Bas Retail tevens een correcte vastlegging van de gemaakte afspraken in een overeenkomst en staat onze dienstverlening u ter beschikking bij de oplevering van uw winkelruimte.